Az OTTHONI TV fizetős, online televíziós szolgáltatás, amelynek segítségével magyarországi televíziós csatornák adásai nézhetők az internethez csatlakoztatott eszközökön, bárhol a világon.

Jelenleg 15 magyar nyelvű csatorna érhető el: M1 HD, M3 HD, M5, Duna World HD, Konyha TV, Story 4, Story 5, Bonum, Fix TV, The Fishing & Hunting Channel, Galaxy, Sláger TV, ECHO TV, Life Network, Ozone Network.

Az M2 HD, Duna HD és M4 HD csatornák az amerikai földrészről egyelőre nem érhetők el. Emellett előfordulhat, hogy egyes csatornák bizonyos műsorait korlátozza a jogtulajdonos, ebben az esetben az aktuális műsor helyett a "SZERZŐI JOGI KORLÁTOZÁS MIATT JELENLEGI MŰSORUNK KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN LÁTHATÓ." felirat jelenik meg.

  • Mennyibe kerül?

Az aktuális díjcsomagokról a http://otthonitv.hu/otthonitv-csomag oldalon lehet tájékozódni.

Jelenleg 30 napra €9,90 / $11,00

  • Ki lehet-e próbálni megrendelés előtt?

Igen, előfizetés nélkül is ki lehet próbálni, a próbaidőszak 24 óra.

  • Milyen eszközön lehet az OTTHONI TV szolgáltatást igénybe venni?

Az OTTHONI TV szolgáltatás bármely olyan okostelefonon, számítógépen, laptopon, tableten, iPaden vagy TV-n igénybe vehető, amelyen szélessávú internet szolgáltatás van.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó OTTHONI TV applikáció az Android és iOS alapú készülékeken elérhető.

  • Milyen internetkapcsolatra van szükség a szolgáltatáshoz?

Már egy korlátozott kapacitású, 2,5-3 Mbit/sec szélességű kapcsolat is megfelelő hozzá.

  • Milyen adatforgalmat generál mobiltelefonon a szolgáltatás?

A mobiltelefonos alkalmazás hat órán keresztüli használata 1 Gb adatforgalmat generál, így megfelelő mobilnetes előfizetés esetén otthonunktól, illetve wifi kapcsolattól távol is bátran nézhetünk magyar nyelvű televíziós adásokat.

  • Hogyan lehet megrendelni?

A www.otthonitv.hu oldalon – egy egyszerű regisztrációt követően – tudjuk megrendelni a szolgáltatást. 1, 3 vagy 6 hónapra fizethető elő, előre, egy összegben. Az előfizetés nem újul meg automatikusan. Az előfizetést követően azonnal elérhetővé válnak az adások.

Az általános szerződési feltételek, pontos technikai leírás valamint további részletes információk megtalálhatók a www.otthonitv.hu oldalon.