Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Magyarország Brazíliavárosi Nagykövetségének honlapján. Szándékunk az, hogy hozzásegítsük látogatóinkat a Magyarországról és Brazíliáról szóló információk minél szélesebb köréhez. 

Oldalunkon tájékoztatást adunk a magyar külpolitikáról, Magyarország Brazíliával fenntartott kétoldalú politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatairól, valamint hasznos ismereteket nyújtunk a Magyarországra beutazni szándékozóknak. 

Fontos információkat talál az is, aki az egyszerűsített honosítási eljárás keretében magyar állampolgárságért szeretne folyamodni. 

Reméljük, hogy azok számára is hasznos lehet weboldalunk böngészése, akik Brazíliába tervezik legközelebbi utazásukat, vagy csupán ismerkedni akarnak a két ország kapcsolatával, amely egészen 1871-ig nyúlik vissza.

A magyar-brazil kapcsolatok ígéretes jövő előtt állnak. Bízom benne, hogy nagyköveti munkám és a nagykövetség munkatársainak a tevékenysége eredményeként az országaink közötti szálak szorosabbá válnak, együttműködésünket pedig egyre több siker koronázza. 

Kellemes és hasznos barangolást kívánok!

Szentgyörgyi Zoltán
nagykövet